Načítám ...

Nářadí Milwaukee již nyní v našem sortimentu

Náš sortiment pravidelně rozšiřujeme o nové položky a nyní jsme do něj přidali více než 4 000 produktů elektrického a akumulátorového nářadí značky Milwaukee, která je zárukou kvality, odolnosti a dlouhé životnosti.

14.08.20

Hurdálek

83

Náš sortiment pravidelně rozšiřujeme o nové položky a nyní jsme do něj přidali více než 4 000 produktů elektrického a akumulátorového nářadí značky Milwaukee, která je zárukou kvality, odolnosti a dlouhé životnosti.

 

O nářadí a značce Milwaukee

Milwaukee Electric Tool Corporation je již od roku 1924 předním výrobcem a prodejcem Heavy-Duty elektrického ručního nářadí a příslušenství pro profesionální uživatele v různých odvětvích činnosti. Nabídka nářadí obsahuje více než 500 typů elektrického ručního nářadí a více než 3 500 položek příslušenství s vysokou kvalitou výrobků, která je dána konstrukcí, použitými technologiemi a sofistikovanými výrobními procesy.

Síťové i akumulátorové nářadí Milwaukee je perfektní pro použití na stavbě, pro instalatéry, do autodílny, pro elektrikáře a pro všechny, kteří od svého nářadí očekávají bezproblémové fungování, dlouhou výdrž a 100% výkon.

Toto nářadí musí zvládat každodenní pracovní zátěž. Proto je provozuschopnost součástí každého vyrobeného výrobku, který opouští výrobní závod s kompletním balíčkem dokumentů včetně návodu k použití, seznamu autorizovaných servisů a bezpečnostních pokynů.

Inovativní řešení designu, nabíjení a použití Li-Ion baterií a provedení jednotlivých nástrojů nabízí možnost širokého výběru přesně pro Vaše potřeby.

Pro společnost Milwaukee Tool není pojem Heavy Duty pouhým sloganem. Je to slib nabízet profesionálním uživatelům to nejlepší nářadí, které je navrženo tak, aby byla práce prováděna lépe, rychleji, spolehlivě a bezpečně.

Při nákupu nářadí Milwaukee navíc můžete získat prodlouženou záruku až na 3 roky, včetně sofistikovaného řešení servisu Vašeho nářadí, který lze objednat z pohodlí Vašeho domova a nástroj jednoduše nechat vyzvednout kurýrem bez potřeby složitého vyplňování štítků / lístků a odesílání.

 

Sortiment nářadí a příslušenství Milwaukee | TRIUMF professional tools s.r.o.

 

Systém ONE-KEY

Chcete mít přehled o Vašem nářadí? Vědět, kde se přesně nachází nebo jednoduše a bezproblémově spravovat Váš inventář?
Přesně pro Vás je ideálním řešením nářadí Milwaukee ONE-KEY vybavené technologií Bluetooth doplněné o digitální platformu pro nářadí a zařízení, která kombinuje volně dostupný program správy inventáře s nejchytřejším průmyslovým nářadím.

ONE-KEY poskytuje novou úroveň řízení a přístup k informacím, které přináší revoluci ve způsobu práce a úplnou kontrolu a viditelnost inventáře během jakékoliv práce, u kteréhokoliv personálu a na jakémkoliv místě.

Funkce varování v reálném čase navíc pomáhá předcházet ztrátám a nákladným komplikacím.

ONE-KEY správa inventáře Vám pomůže a zjednoduší proces inventarizace pomocí jednoho digitálního katalogu, ke kterému má personál odkudkoliv přístup, poskytuje hlubší přehled o tom, jak zařízení pracuje a navíc umožňuje přizpůsobit výstup strojů tak, aby vyhovovaly aplikacím s možností ukládání a sdílení konfigurací mezi nářadím. Využití přizpůsobení zvyšuje dobu provozu nářadí a životnost příslušenství, což majiteli šetří čas a peníze.

 

Ukázka systému ONE-KEY od Milwaukee | TRIUMF professional tools s.r.o.

 

Sortiment nářadí Milwaukee

Posláním společnosti Milwaukee je vytvoření zcela bezdrátového pracoviště díky systémům M12, M18 a MX FUEL.

MX FUEL přináší revoluční řešení na trh s lehkými stroji tím, že poskytuje bezkonkurenční výkon, provozní dobu a odolnost vyžadovanou v jednotlivých aplikacích, aniž by došlo k rizikům spojenými s emisemi, hlukem, vibracemi a frustrující údržbou strojů se spalovacích motorů.

Akumulátorový systém M18nabízí více než 165 řešení zaměřených na výkon pro náročné aplikace.

Akumulátorový systém M12 nabízí více než 80 jedinečných, kompaktních řešení, která transformují neúčinné ruční stroje.

Samozřejmostí je profesionální příslušenství v té nejvyšší kvalitě, které je perfektním pomocníkem v každé řemeslné nebo zámečnické dílně, na stavbách, automobilovém průmyslu nebo výrobních podnicích.

Veškerý sortiment nářadí Milwaukee naleznete v našem e-shopu v těchto kategoriích:

Přehled sortimentu nářadí značky Milwaukee | TRIUMF professional tools s.r.o.

Líbí se mi

Přidat komentář

Komentáře nesmí obsahovat odkazy na jiné články nebo weby

Vyhledávání

Odběr novinek

Dostávejte ty nejnovější informace o našem sortimentu a společnosti pohodlně do své e-mailové schránky.

Odběr můžete kdykoliv odhlásit ve svém účtu nebo v patičce každého newsletteru.

Fotogalerie

Vizualizace budovy centrály v České Skalici Vozy obchodních zástupců TRIUMF professional tools na servisy Vozy obchodních zástupců TRIUMF professional tools na obchody

Máte dotazy? Potřebujete bližší informace o našem sortimentu? Neváhejte nás kontaktovat!

Kontaktovat